Openingstijden en meer

Openingstijden:

Maandag:     8.00 - 21.00
Dinsdag:      8.00 - 18.00
Woensdag:  8.00 - 18.00
Donderdag:  8.00 - 18.00
Vrijdag:         8.00 - 13.00

 

Beste mensen

De corona crisis geeft voor ons allemaal veranderingen in ons dagelijks leven. Uw gezondheid en die van onze medemens is het belangrijkste.

Door de nieuwe maatregelen van de overheid worden er geen behandelingen in de praktijk meer gegeven.  Alleen mensen die werken in de nu essentiële sectoren kunnen worden behandeld.

Voor informatie, advies én begeleiding, eventueel met een telefonisch consult blijven wij bereikbaar via de mail. U kunt mailen naar: info@praktijkoudetrambaan.nl

Wij hopen op uw begrip

Zorg goed voor uzelf, en elkaar.

Wij hopen u straks weer welkom te heten in de praktijk.

 

 

 

Voor vragen en/of het maken van een afspraak kunt u bellen op telefoonnummer 070-7850320.
Het kan zijn dat ik niet meteen de telefoon kan opnemen omdat ik met een behandeling bezig ben. Spreek dan uw naam en telefoonnummer in dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld

Sinds 2006 is Fysiotherapie ook direct toegankelijk. D.w.z. dat men zonder verwijzing van een huisarts of specialist een afspraak met de fysiotherapeut kan maken.

Fysiotherapie kan ook aan huis worden verzorgd, wanneer men niet in staat is om naar de praktijk te komen.

Met alle ziektekostenverzekeringsmaatschappijen hebben wij contracten afgesloten. De fysiotheratiebehandelingen worden conform uw polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar vergoed.